KOMPLEX MUNKAHELYI KOCKÁZATBECSLÉS ÉS - ÉRTÉKELÉS

KINEK ÉS MIÉRT SZÜKSÉGES KOCKÁZATÉRTÉKELÉST KÉSZÍTENI? Részletek >>

KI KÉSZÍTHETI EL ÉS HOGYAN A KOCKÁZATÉRTÉKELÉST? Részletek >>

HOGY VEHETI FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HOGYAN KÉRHET AJÁNLATOT? Részletek >>

KIK VAGYUNK ÉS MIBEN TUDUNK TÖBBET NYÚJTANI? Olvasson tovább >>

 

 

A MEDITEAM SZEGED ZRT. MUNKAVÉDELMI KOCKÁZATÉRTÉKELŐ TEVÉKENYSÉGÉNEK BEMUTATÁSA

Társaságunk 2001 óta végez partnerei részére komplex kockázatértékelési tevékenységet. Kockázatértékelő csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, a munkában részt vesz felsőfokú munkavédelmi szakember, felsőfokú tűzvédelmi szakember, közegészségtan-járványtan szakorvos, megelőző orvostan szakorvos, infektológus szakorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, közegészségügyi-járványügyi ellenőr, jogász.

Országosan több telephellyel rendelkező társaságok részére is készséggel vállaljuk a kockázatértékelési tevékenységet. Szakképzett kollégáink rugalmasan, a megrendelői igényekhez igazodva végzik az értékelés alapjául szolgáló helyszíni szemléket.

Az elmúlt 18 évben valamennyi iparág területén végeztünk kockázatértékelési munkát, emellett naprakészek vagyunk a hatályos jogszabályok, módszertani útmutatók ismeretében.

Tekintettel arra, hogy társaságunk alaptevékenysége egészségügyi szolgáltatás, így elmondhatjuk azt, hogy speciális szakterületünk az egészségügyi intézmények/vállalkozások kockázatértékelése, emellett az ipari és szolgáltató szegmens szinte valamennyi területén végeztünk már számos projektet.

Kiemelt referenciáink között megtalálható termelővállalat, erőmű, egészségügyi szolgáltató, fogászat, kórház, oktató, kutató cég, hotel és számos kis és nagyvállalati szereplő az egyszemélyes cégtől a multinacionális szervezetig.

A szakértői tevékenységünk eredményeként komplex kockázatértékelési dokumentációt készítünk, amely tartalmazza az alapadatok mellett az egyes munkaterületek részletes munkavédelmi és munkahigiénés leírását, a munkakörök vizsgálatát, a munkahelyi veszélyforrások minőségi és mennyiségi azonosítását, a szükséges intézkedések meghatározását, melyekkel az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételei megvalósíthatók.

A komplex kockázatértékelési munkánk mellett egyes részterületek önálló kockázatértékelését is vállaljuk, pl.

- a 25/2000. (IX. 30.) EüM-SzCsM együttes rendelet előírásai szerinti kémiai kockázatbecslést,
- a 22/2010. (V. 7.) EüM rendelet előírásai szerinti munkavállalókat érő mesterséges optikai sugárzás expozícióra vonatkozó kockázatértékelést,
- az 51/2013. (VII.15.) EMMI rendelet szerinti az egészségügyi szolgáltatás keretében használt, éles vagy hegyes munkaeszközök kockázatértékelését,
- a 49/2015. (XI. 6.) EMMI rendelet a Legionella által okozott fertőzési kockázat becslését.
- a 33/2016. (XI.29.) EMMI rendelet szerinti elektromágneses terek kockázatértékelését.

 

Speciális kockázatértékeléseinkről és a témakör aktualitásairól többet megtudhat az alábbi tematikus oldalunkon. Részletek >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve kérjen tőlünk ajánlatot. Tovább >>