Munkahelyi elsősegélynyújtás oktatás

A MediTeam Zrt. 2010. májusától szervezett formában indít munkahelyi elsősegély képzéseket. A képzéseket a Megrendelők igényeinek megfelelő időpontban, általunk biztosított helyszínen vagy a Munkáltató telephelyén tartjuk.

A képzés 10 x 45 perces és a végén igény esetén rövid gyakorlati vizsgával zárul. A tananyag a jelenlegi nemzetközi és hazai ajánlásoknak megfelel, gyakorlatcentrikus. Tematikája minden esetben alkalmazkodik a résztvevők munkahelyén előforduló baleseti mechanizmusokhoz, potenciális problémákhoz. Az oktató a képzések előtt az adott Megrendelő foglalkozás egészségügyi orvosától tájékozódik a tavalyi évben a nevezett cégnél előfordult munkahelyi balesetekről, bejelentésekről, a cégre jellemző rizikófaktorokról.

A képzés elvégzéséről a mindenkori törvényi szabályozásnak megfelelő igazolást állítunk ki. A tananyagot minden hallgató elektronikus formában megkapja.

A képzés díja az egy képzési napra jelentkező hallgatói létszámtól, a helyszíntől, az ismétlő képzések gyakoriságától függően változik, igény esetén ajánlatunkat személyre szabottan küldjük meg a megkeresést követően.

A költség magában foglalja:

az elméleti és gyakorlati oktatás költségét, az elméleti és gyakorlati oktatáshoz szükséges eszközök, kellékek biztosítását, vizsga költségét, a hallgatók részére oktatási jegyzetet, adminisztrációs költséget.

A képzésekre az általunk biztosított jelentkezési lap cégszerű aláírásával lehet jelentkezni:

- Fax: 62/55-88-80

- E-mail: oktatas@mediteam.hu

Részletes tájékoztatás, egyeztetés a 70/315-10-43-as telefonszámomon illetve a fenti email címen.

Üdvözlettel:

Dr. Lóczi Gerda oktatási kabinet vezető

Oxyológus szakorvos, az European Resuscitation Council Instruktora