Miért van Önnek szüksége urológusra?

Mert Ön fiatal és tudjuk, 20 és 40 éves korban jelentkezik a hererák, melynek korai diagnózisa életmentő, hiszen így véglegesen meggyógyítható. Mert az egészséges és jó szexuális élet fontos az Ön számára és az ezzel kapcsolatos legkisebb zavarnak is jelentőségük lehet. Mert Önnek erről megválaszolatlan kérdései vannak, a furcsa testi tüneteiről, azok értékeléséről és szakember segítségét szeretné. 

Mert Ön középkorú, vannak kezelt és jól karbantartott betegségei és szeretné tudni, hogy ezek hogyan befolyásolják a férfiasságát, mit tehetne, hogy ennek megőrzése a legjobban sikerüljön. 

Mert Ön már túl van a férfikor felén és prostata betegségek fenyegetik. A TV- ből látja, ez igazi népbetegség. Tudni szeretné, hogy panaszai az idősödő férfikor természetes velejárói vagy valódi betegséget jelentenek. És ha egyáltalán nincs panasza, akkor milyen egy szűrővizsgálat, mellyel megelőzhető, illetve jól kezelhető a prostata betegség. 

Mert Ön egy vonzó külsejű nő és nem szeretné, ha vizelettartással vagy vizeletürítéssel kapcsolatos problémái életében bármikor betét viselésére kényszerítenék. 

Mert Ön akár férfi, akár nő, urológiai betegségben szenved, kezelésével meg van elégedve, de szívesen meghallgatná egy másik szakember véleményét, hogy vajon a gyógyítása a legjobb úton halad-e. 

Mert Ön elégedetlen beteg, aki végre megoldást szeretne urológiai problémájára.

Kérjen tőlünk időpontot!

Prof. Dr. Pajor László