Minőségirányítási rendszerünk

Minőségirányítási rendszerünk

A Mediteam Szeged Zrt. vezetése elkötelezte magát a minőségirányítási rendszer tudatos kiépítése és folyamatos fejlesztése mellett, ennek érdekében 2005 óta működteti az ISO 9001:2000, majd ISO 9001:2008, illetve 2018-tól az ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerét.
Az Intézet folyamatosan nyomon követi és monitorozza belső folyamatainak működését, rendszeresen értékeli az egész szervezet és a menedzsment tevékenységét, az üzleti és minőségi céloknak való megfelelőséget, melynek keretében törekszik a szolgáltatásaihoz és integrált minőségirányítási rendszeréhez szükséges feltételek, illetve azok forrásainak tervszerű és optimális ellátottságára.
A kiemelkedő szakmai színvonalat és a betegellátás biztonságát az Intézet kiemelt szempontként kezeli, mely magában foglalja a páciensek és partnerek ellátásának folyamatos és magas szintű biztosítását, de jelenti az Intézmény infrastruktúrájának tervszerű karbantartását, fejlesztését, beleértve az orvosi berendezéseink korszerűsítését, számbeli fejlesztését is.
A betegellátás hatékony támogatása, betegei adatbiztonsága és a minőségirányítási rendszerének eredményes működése érdekében a Társaság folyamatos feladatnak tekinti információs technológiájának fejlesztését. Ennek érdekében az Intézet bevezette és működteti a GDPR előírásainak megfelelő adatkezelési rendszerét, így partnerei és páciensei adatainak kezelése a legszigorúbb előírások szerint történik. A Szakorvosi Intézet adatvédelmi tájékoztatója jelen honlap Dokumentumok menüpontjában megtalálható.
A Mediteam Szeged Zrt. célja, hogy a fentiek komplex megvalósulása nyilvánuljon meg páciensei, partnerei kifejezett megelégedettségében. Véleménye fontos az Intézmény számára, ezért amennyiben szolgáltatásai vagy minőségirányítási rendszere kapcsán észrevétele, kérdése, véleménye van, kérjük, ossza meg munkatársunkkal az Intézetben kihelyezett páciens-elégedettségi kérdőíveken, vagy írjon a medicenter@mediteam.hu e-mail címre.

Szeged, 2020. január 02.

Elérhetőségek

Cím: 6722 Szeged, Petőfi sgt. 39.
Email: medicenter@mediteam.hu
Telefon: +36 (62) 55-88-88
Mobil: +36 (30) 44 51 368